Sorgarn -AktiviteterResetillbehör att packa på varje resa
Sorgarn -AktiviteterResetillbehör att packa på varje resa
AktiviteterDiskussionHobbyerKreativitetLivsstil

Resetillbehör att packa på varje resa

Resekudde

En stödjande resekudde kan hjälpa dig att sova bättre under långa flygresor, bussturer eller bilresor. Leta efter ett memory foam eller en uppblåsbar kudde som ger nacke och huvudstöd.

Kompressionsstrumpor

Minska risken för svullnad och förbättra cirkulationen under långa perioder av sittande genom att bära kompressionsstrumpor. De är särskilt användbara för flyg och långa tågresor.

Packa kuber

Håll dig organiserad och maximera utrymmet i ditt bagage med packningskuber. Dessa lätta organisatörer hjälper till att separera och komprimera kläder, skor och accessoarer, vilket gör det lättare att hitta föremål och hålla din resväska snygg.

Reseadapter/omvandlare

Se till att dina elektroniska enheter förblir laddade och funktionella genom att packa en reseadapter eller omvandlare. Välj en som är kompatibel med eluttagen i ditt destinationsland.

Återanvändbar vattenflaska

Håll dig hydrerad när du är på språng och minska plastavfallet genom att ta med en återanvändbar vattenflaska. Leta efter en hållbar och läckagesäker flaska som är lätt att fylla på, oavsett om du utforskar städer eller vandrar i naturen.

Bärbar bagagevåg

Undvik extrabagageavgifter och överraskningar på flygplatsen genom att väga ditt bagage innan du reser. En bärbar bagagevåg låter dig mäta vikten på dina väskor exakt och justera din packning efter behov.

Reseplånbok

Håll dina resedokument, pass, kreditkort och kontanter organiserade och säkra med en dedikerad reseplånbok. Välj en med RFID-blockerande teknologi för att skydda mot identitetsstöld.

Resehandduk i mikrofiber

Spara utrymme i ditt bagage och torka av snabbt efter simning eller dusch med en kompakt och absorberande resehandduk i mikrofiber. Dessa lätta handdukar är snabbtorkande och lätta att packa.

Toalettartiklar i resestorlek

Packa toalettartiklar i resestorlek för att spara utrymme och följa flygbolagets vätskerestriktioner. Välj miniflaskor med schampo, balsam, kroppstvätt och lotion, eller överför dina favoritprodukter till återanvändbara resebehållare.

Bärbar telefonladdare

Håll din smartphone, surfplatta eller andra elektroniska enheter laddade medan du är på språng med en bärbar telefonladdare eller powerbank. Leta efter en med flera USB-portar och hög kapacitet för längre användning.

Vikbar resväska

Ta med dig en hopfällbar åkpåse eller duffelväska för extra förvaringsutrymme eller som backup ifall du behöver ha med dig ytterligare saker på hemresan. Dessa lätta väskor kan enkelt packas i ditt huvudbagage.

Paraply i resestorlek

Var beredd på oväntade regnskurar eller hårt solljus genom att packa ett paraply i resestorlek. Välj ett kompakt och lätt paraply som enkelt får plats i din väska eller ryggsäck.

Hi, I’m Risk

Lämna ett svar