Sorgarn -AktiviteterPresentidéer för ivrig läsare
Sorgarn -AktiviteterPresentidéer för ivrig läsare

För ivrig läsare uppskattas alltid genomtänkta presenter som förbättrar deras läsupplevelse eller tillgodoser deras kärlek till litteratur. Här är några presentidéer för ivrig läsare .

Böcker

Även om det kan verka självklart, är det alltid en tankeväckande gest att ge böcker skräddarsydda för mottagarens intressen, favoritgenrer eller författare de beundrar. Överväg att välja nya utgåvor, bästsäljare eller klassiker som de kanske inte har läst ännu

E-läsare eller Kindle

En e-läsare eller Kindle låter ivrig läsare ha med sig ett helt bibliotek vart de än går. De kan ladda ner och läsa otaliga böcker på en enda enhet, vilket gör det bekvämt för resor eller dagliga pendlingar

Bokhandel presentkort

Ge den valfria gåvan med ett presentkort till deras favoritbokhandel eller en onlinebokhandlare. Detta gör att de kan välja böcker som väcker deras intresse eller utforska nya titlar när de vill.

Bokprenumerationstjänst

Registrera dem för en bokprenumerationstjänst som Månadens bokklubb eller OwlCrate, som levererar utvalda bokval eller boklådor med tema till deras dörr varje månad.

Lästillbehör

Överväg praktiska tillbehör som förhöjer läsupplevelsen, som en läslampa för nattläsning, ett bokmärke med en personlig touch eller en bekväm lässtol eller kudde.

Merchandise med litterärt tema

Välj presenter inspirerade av deras favoritböcker eller litterära karaktärer, som t-shirts, muggar, väskor eller affischer med citat, bokomslag eller illustrationer från älskade romaner.

Bokstöd

Snygga bokstöd håller inte bara ordning på boksamlingen utan ger också en dekorativ touch till bokhyllan eller läshörnan. Leta efter unika mönster eller personliga alternativ som speglar deras personlighet och intressen.

Bokaktiga smycken

Gläd dem med smycken inspirerade av litteratur, som halsband, örhängen eller armband med bokberlocker, litterära citat eller symboler från klassiska romaner.

Litterära spel och pussel

Utmana deras litterära kunskap med spel och pussel inspirerade av böcker, författare och litterära trivia. Alternativen inkluderar brädspel med boktema, korsord eller pussel med bokomslag eller berömda litterära scener.

Lästidning eller boklogg

En läsjournal eller boklogg låter dem spåra sina läsframsteg, anteckna bokrekommendationer och reflektera över sina tankar och intryck av böckerna de har läst.

Hörbar prenumeration

För läsare som gillar ljudböcker, ge dem en prenumeration på Audible eller en annan ljudbokstjänst. De kan lyssna på ljudböcker medan de pendlar, tränar eller kopplar av hemma.

Litterärt inspirerade matlagnings

Om de tycker om att laga mat eller blanda drinkar, överväg att ge dem en kokbok eller cocktailreceptbok inspirerad av litteratur, med recept som nämns i kända romaner eller med teman kring litterära teman och karaktärer.

Heminredning med litterärt tema

Piffa upp sitt vardagsrum med heminredningsföremål med litterärt tema som dekorativa bokstöd, bokformade ljus, litterära citatväggkonst eller kuddar med bokaktig design. Du kan också lägga till andra föremål i lådan beroende på mottagarens intresse som parfym, rakgel, XQS snus, cigarrer etc.

Bokklubbsmedlemskap

Registrera dem i en bokklubb eller ett litterärt sällskap där de kan få kontakt med andra bokälskare, delta i diskussioner och upptäcka nya böcker och författare.

DIY bokrelaterade gåvor

Var kreativ och gör dina egna gör-det-själv-presenter inspirerade av böcker, som handgjorda bokmärken, ljus med boktema eller personliga boktallrikar.

Dessa presentidéer tillgodoser intressen och passioner hos ivrig läsare och ger dem nya böcker att utforska, skatter med litterärt tema att vårda och tillbehör för att förbättra deras läsupplevelse.

Hi, I’m Risk

Lämna ett svar